Andrea Motis & Randy Greer

L’aclamada Andrea Motis, dissabte a l’Auditori Pau Casals

L’endemà de Sant Jordi, el Temporada proposa una nova cita a l’Auditori Pau Casals.

Andrea Motis, cantant, trompetista, saxofonista i compositora, és una de les figures de jazz més aclamades del país, i figura en els cartells dels grans festivals  internacionals. En aquesta ocasió presentarà  el seu nou espectacle A Swingin’ Story, que coprotagonitzarà al capdavant del seu quintet amb el cantant Randy Greer.  

Andrea i Randy s’uneixen per presentar una proposta acurada on predominen els estàndards, els grans èxits del món del jazz i també temes propis. Per primera vegada en la seva trajectòria, presenta un format de duo masculí-femení, un programa de contrastos vocals dinàmics i sensibles.

Amb Ella Fitzgerald i Louis Armstrong com a referència, i amb l’admiració cap a vocalistes com Mel Torné, Nat King Cole, Johnny Hartman, Frank Sinatra, Joe Williams, etc., Andrea Motis sempre havia volgut portar a l’escenari una col·laboració en format duo vocal amb un artista de gran veu, i considera que Randy Greer és la millor opció, tant pel seu swing com per l’ús personal del llenguatge musical, autèntic i ple d’emoció. 

Les entrades estan numerades i tenen un cost de 20 € /15 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l’EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

ANDREA MOTIS & RANDY GREER

‘A Swingin’ Story’

Dia: Dissabte 24 d’abril

Lloc: Auditori Pau Casals

Hora: 20 h

Preu: 20 euros

Preu amb descompte: 15 euros

Intèrprets:

Andrea Motis, veu i trompeta

Randy Greer, veu

Ignasi Terraza, piano

Josep Traver, guitarra

Joan Chamorro, contrabaix

Esteve Pi, bateria

+  convidats especials

T'ha agradat? Comparteix-ho!

0 comentaris a “Andrea Motis & Randy Greer

No es poden escriure comentaris.

Auditori Pau Casals
Tradueix